شما زیرش یک ورقه فلزی بگذار ببینم تغییری میکنه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashki1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما زیرش یک ورقه فلزی بگذار ببینم تغییری میکنه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashki1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashki1373 (03-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام این کار رو انجام دادم و تا حد بسیار زیادی بهتر میشه ولی خب کاملا رفع نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن الآن متوجه شدم خارج از شارژ هم که باشه خیلی خفیف این مشکل وجود داره و وقتی شارژر رو متصل میکنم چند برابر میشه. البته دائمی نیست و بعضی مواقع کاملا درست میشه و بعضی مواقع شدید.
با همون استند آلمینومی یا ورق نازک یک سوراخ ایجاد کن و یک سیم بکش و در نزدیکی که یک جای رنگ شده هست وصل کن . ببین بهتر میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashki1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین پریزی که شارجر رو وصل میکنی .یک محافظ خوب بگیر مثل پیشرانه که دوشاخه هاش گیره فلزی داشته باشه .با این کار هم کمتر هم میشه .
ashki1373 (04-07-16)
کاربر شهرسختافزار
خب آخه میخوام بدونم مشکل از کجاست و اونو رفع کنم . نه اینکه با استند برطرف بشه موقتا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید این رو توی یوتیوب پیدا کردم همین مدل لپتاپ هست و مشکل من رو داره دقیقا . البته لپتاپ من تاچ نیست.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 04-07-16 انجام شده است علت: خلاف قوانین لینک ^^^^
این کارها که گفتم ایراد رو برطرف میکنه . مثل ارت عمل میکنه .لینک ویدیو اون سایت خلاف قوانینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashki1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashki1373 (04-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks