با سلام
ببخشید چند ماه پیش تاریخ سیستمم را دو سال برگرداندم عقب(برای نصب یک نرم افزاری) حال میخواهم که درستش کنم نمی توان و این پیام را میدهد.چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
ببخشید چند ماه پیش تاریخ سیستمم را دو سال برگرداندم عقب(برای نصب یک نرم افزاری) حال میخواهم که درستش کنم نمی توان و این پیام را میدهد.چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hwcpmm در تاریخ 12-12-14 انجام شده است علت: قرار دادن تصویر
love is beautiful
but
live is important
از تو بایوس این کار رو انجام دهید .این پیغام به خاطر اینکه سطح یوزرتون در حد administrator نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hwcpmm (12-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), Meysam_M69 (13-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
خیلی ممنونم درست شد؛ولیکن اینکه چطوریه که یوزرم administrator نیستش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
love is beautiful
but
live is important
موقع ساخت یوزر ادمین تعریف نشده و standard user هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green pc (12-12-14), M3RS4D 50062 (12-12-14), Meysam_M69 (13-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks