بله احتمال زیاد با تعویض باتری مشکل شما حل میشه. در بعضی از بردهای لپتاپ باتری لپتاپ در واقع کار باتری cmos هم انجام می دهد . فکر میکنم باتری این دستگاه در بازار موجود است و می توانید تهیه کنید .
بله احتمال زیاد با تعویض باتری مشکل شما حل میشه. در بعضی از بردهای لپتاپ باتری لپتاپ در واقع کار باتری cmos هم انجام می دهد . فکر میکنم باتری این دستگاه در بازار موجود است و می توانید تهیه کنید .
|
|
ممنون،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر به این خاطر شک داشتم که با خارج کردن باتری و اتصال کابل برق باید مشکل برطرف میشد که نشد،
پس فعلا باتری رو تعویض میکنم تا ببینم چی میشه.
بله می توانید دستگاه را با خود ببرید موقع خرید . از فروشنده بخواهید برای شما تست کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
V.W (08-09-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پی مشکلی که وجود داشت، باتری لپتاپ و cmos رو تعویض کردم و باعث شد حدودا 1 هفته مشکل برطرف بشه، اما الان دوباره همون ایراد رو پیدا کرده، بطور خلاصه چراغهای روی لپتاپ و حتی فن روشن میشن (فقط چراغها و مشخصه که ویندوز بالا نیومده) اما مانیتور مطلقا چیزی نمایش نمیده و انگار خاموشه، به نظرتون مشکل از کجاست و چکار باید کرد؟
با تشکر
این مشکل چیز دیگری است و احتمالا به دلیل پریدن بایوس لپتاپ هست که باید پروگرام بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی باعث شده بایوس بپره؟ چون یه مدت هم رندوم روشن میشد تا وقتی از کار افتاد، کار خاصی هم انجام ندادم.
|
|
دلیل خاصی نمیشه نام برد . گاهی پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks