سلام مجدد دوستان راه حلو پیدا کردم میگمش شاید بدرد بقیه بخوره
ببینید شما وقتی دارید با این لپتاپ pes 2018 میزنید و تنظیمات باتری روی high performence باشه cpu
بیش از 2.90gh فرکانس میده که جای شکر داره که اینقد قویه و تا 3.40 gh فرکانس میده ولی برای
بحث دما خوب نیست ، هر چند که با اوردن لپتاپ زیر کولر و انجام تست فهمیدم با همون 3.40gh هم
بالاتر از 85 نمیره دما خوشبختانه ،،، ولی شما کاری که باید بکنید اینه برید توی power options
و سپس change plan settings و از توی اون پنجره maximum proccer clock رو بزارید روی 3.00gh
که من روی 2.90gh گزاشتم که توی pes هم لگ نمیزد روی low و 1920*1080 (FHD) و البته روی 1440*900
و مدیوم هم لگ نمیزد و 30 فریم ثابتو داشت با گرافیک 920MX همچنین دما با این فرکانس 2900 اکثر اوقات
بین ۷۵ تا ۷۸ بود و این عالیه ، روی لود 70 درصد CPU ،،،،،، امیدوارم کمکی کرده باشم به دوستان
اگر کسی دید داغه لپتاپش پس اولا ببره زیر کولر یا یه جای خنک با دما زیر 27 درجه ترجیحا
و همچنین از کولپد با زاویه بالا استفاده کنه و همچنین از قسمت تنظیمات POWER OPTIONS
بره و MAX PROSCCER CLOCK رو کمتر کنه که به CPU فشار نیاد ، مثلا برای فیفا چه بسا کمتر از 2.90 هم جواب بده
کما اینکه من خودم 2700GH استفاده کردم واسه PES 18 FHD LOW که بازم 27 فریم ثابت بدون لگ
دریافت کردم

Bookmarks