سلام
امروز یه لبتاپ گرفتم ولی الان که روشنش کردم انتن وایرلسش پر نمیشه
نزدیک مودم هر هستم ولی همش یه خط ازش پر میشه
ممنون میشم کمک کنین
سلام
امروز یه لبتاپ گرفتم ولی الان که روشنش کردم انتن وایرلسش پر نمیشه
نزدیک مودم هر هستم ولی همش یه خط ازش پر میشه
ممنون میشم کمک کنین
|
|
عنوان اصلاح شد . SOS هم شد عنوان تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دستگاه - ویندوز نصب شده را قید کنید .
hp p206
ویندوز 8.1
درایورها را از سایت hP نصب شده یا با درایور پک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soofia18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور پک
از همون سی دیی که رو خود لبتاب بود
احتمال زیاد به خاطر درایور هست . ویندوز اکتیو شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soofia18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان درایور وایرلس به چه نامی شناسایی شده ؟
- - - Updated - - -
احتمال زیاد به خاطر درایور هست . ویندوز اکتیو شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soofia18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان درایور وایرلس به چه نامی شناسایی شده ؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اکتیو شده
از کجا باید درایور وایرلس رو پیدا کنم؟
کنترل پنل - سیستم - دیوایس منیجربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soofia18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
broadcom802.11n networkadapter
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks