این دستگاه را که کار کردم فرقی با مدل شما نداشته زیاد حساس نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsencg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستگاه را که کار کردم فرقی با مدل شما نداشته زیاد حساس نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsencg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی شما با یه لپتاپ مشابه همین مدل کار کردین تقریبا همینجوری بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا سوال دیگه هم دارم. گفتم تاپیک جدا نزنم
1- بلندگوی سمت راست به خاطر وجود sub، باید صداش کلفت تر و کمی کمتر از سمت چپی باشه؟
2- من لپتاپ رو معمولا روی برق روشن می کنم. ولی هر 2-3 روز یه بار باطری خودش شده حدود 94 درصد و مجددا تا 100 شارژ میشه. باطری مشکل داره یعنی که به این سرعت کم میشه؟
آخرین ویرایش توسط mohsencg در تاریخ 09-08-17 انجام شده است
این ها هم طبیعی هست . حساسیت بیش از حد نداشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsencg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks