درود برشما.دوستان میخوام رویه لب تاپ یکی از رفقا از طریق فلش ویندوز نصب کنم.اخطاره دیسک شماMBRهستو میده و باید دیسک رو به تبدیل کنمGPT
حالا اگه اینکار انجام بشه کله دیسک فرمت میشه؟من میخوام درایو سی رو فقط تبدیل کنم.ممنون.
کاربر شهرسختافزار
درود برشما.دوستان میخوام رویه لب تاپ یکی از رفقا از طریق فلش ویندوز نصب کنم.اخطاره دیسک شماMBRهستو میده و باید دیسک رو به تبدیل کنمGPT
حالا اگه اینکار انجام بشه کله دیسک فرمت میشه؟من میخوام درایو سی رو فقط تبدیل کنم.ممنون.
|
|
با برنامه هایی مثل آکرونیس دیسک دایرکتور میتونید تبدیل به gpt یا mbr کنید . ولی به هر حال بهتره از اطلاعاتتون بکاپ بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنونم.اما شنیدم تبدیله دیسک بهGPTمشکلاتی بوجود میاره....البته من به ویندوزم دسترسی نداشتم که با نرم افزار حلش کنم.ولی با این اوصاف مشکل از نرم افزارrefusبود که عوض کردم ویندوز براحتی نصب شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
akbar3 (15-12-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks