سلام لپ تاپم msiهستش همه چیز سالم بود تا ویندوز8.1 نصب کردم اول همه چیز سالم بود و کار میکرد بعد که خاموش کردم wifiروشن نمیشه ولی درایورش نصبه هیچ پیغام خطایی نداره منو کشوییofوonغیر فعاله چند دفعه هم ویندوز نصب کردم فرمت و .. ولی درست نشده
سلام لپ تاپم msiهستش همه چیز سالم بود تا ویندوز8.1 نصب کردم اول همه چیز سالم بود و کار میکرد بعد که خاموش کردم wifiروشن نمیشه ولی درایورش نصبه هیچ پیغام خطایی نداره منو کشوییofوonغیر فعاله چند دفعه هم ویندوز نصب کردم فرمت و .. ولی درست نشده
|
با ویندوز های غیر از 8.1 هم مشکل دارید. درایور جدید مربوط به ویندوز 8.1 رو از سایت msi دریافت و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mtavana28 (19-06-15)
یه مدت 7 نصب کردم شناختش بعد دوباره8.1بازم نشناخت ولی دفعه اول 8.1 نصب کرده بودم شناختش درایورش هم از سایت اصلی گرفتم نصب کردم ولی مشکل داره حالا تو کلیه ویندوزها یه نفر میگفت اختمالا از بایوس سیستم باشه
مدل لپتاپ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دیوایس منیجر شناخته میشه یا نه ؟
mtavana28 (19-06-15)
عکس دیوایس منیجر رو گذاشتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
عکس قسمت شناسایی درایور wifiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا دانلود کنید درایور وایرلس را
https://www.atheros.cz/atheros-wirel...et=37&system=7
Admiral_Hunter (19-06-15)
|
غیرفعاله هیچ حرکتی نشون نمیده درایورها هم نصبن حتی این جدیده هم که فرستادین نصب کردم ولی هیچ تغیری نکرد
مدل لپتاپ رو بنویسد . درایور قبلی رو انیستال کنید قبل از نصب درایوری که لینک دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور قبلی رو یونستال کنم؟
درایور نصب میشه ولی نوار کشوییwifiروشن نمیشه کلا غیر فعاله مطابق عکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks