درود بر شما دوستان گرامی. ویندوز سون شصتو چار بیتی ریختم رو لب تاب درایور تاچ پدشم که از سایت سازنده دانلود کرده بودم نصب کردم اما تاچ پد کار نمیکنه. پیغامه اروره درایور تاچ پد نامناسب است رو میده. درایوری که خوده سایت سازنده داره چطور اشتباهه؟
درود بر شما دوستان گرامی. ویندوز سون شصتو چار بیتی ریختم رو لب تاب درایور تاچ پدشم که از سایت سازنده دانلود کرده بودم نصب کردم اما تاچ پد کار نمیکنه. پیغامه اروره درایور تاچ پد نامناسب است رو میده. درایوری که خوده سایت سازنده داره چطور اشتباهه؟
|
|
مشخصات دستگاه
همیشه سیستم عاملی نصب کنید که خود شرکت سازنده توصیه کرده است .
نصب ویندوز 7 روی دستگاه های جدید کاملا اشتباه است
انتخاب سیستم عاملی که هیچگونه اپدیتی دریافت نمیکنه یک ریسک بزرگه و همچنین مشکلات سازگاری خواهد داشت با سیستم عامل های قدیمی
ممنون . نهایتا اگر نتیجه نده همون ویندوز ده روش میریزم. ولی مساله اینجاس درایوری که خوده سایت لنوو داده چطور میزنه نامناسب است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل لنوو
ideaoad320-15isk-80xh
مشکل اینجاس دفترچه راهنماش کلا بزبون عربیه. اصلا هیچی نمیشه ازش فهمید.
آخرین ویرایش توسط ارمان123 در تاریخ 19-01-18 انجام شده است
اون درایورها هم مناسب نیست .فقط در سایتش درایو ویندوز 10 64 بیتی وجود دارد
PHP Code:https://download.lenovo.com/supportdata/product.html?id=LAPTOPS-AND-NETBOOKS/100-SERIES/110-15ISK
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks