سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال زیاد مشکل از باتری هست و راهش هم خرید باتری جدید برای دستگاه است .
کاربر شهرسختافزار
سلام.لپتاپ من باتریش خراب شده بود و باتری داخل لپتاپ بود اما با برق کار میکردم.مشکلش این بود که 1 دقیقه هم شارژ نگه نمیداشت.حالا وقتی که باتری به لپتاپ وصله و شارژر هم وصله میخوام روشنش کنم اولش پیغام باتری میده چند ثانیه پس از روشن شدن تقریبا توی صفحه ولکام چراغ شارژر خاموش میشه و لپتاپ هم خاموش میشه.و بعد دوباره چراغ شارژر روشن میشه.اما باتری به لپتاپ وصل نباشه مشکلی نداره.ایراد از باتریه یا لپتاپ؟ولتاژ های هر سل باتری 4 ولت بود.لپتاپ هم hp ay113ne هست.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال زیاد مشکل از باتری هست و راهش هم خرید باتری جدید برای دستگاه است .
کاربر شهرسختافزار
باتری هم یه مقدار داغ میکنه توی اون وضعیت.ایراد از ic شارژ نیست؟و باتری خودش 2850ma هست و باتری های ایران 2600ma.اگه 2600 بندازم مشکلی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.t.1261 در تاریخ 02-10-20 انجام شده است
باتری باید داغ کنه چون سلول های شارژ میشن و به دلیل ماهیت باتری هست . باتری سازگار باشه فرقی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
30 ثانیه داغ گرم میشن.حالا از اون قبلی بگذریم.امروز داشتم سلول هارو خارج میکردم دیدم اتصالی کرد و داره دود میده سریع قابشو شکستم و جداشون کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قابشو میخواستم ولی حیف شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .حالا اگه باتری خودم 2850ma هست و باتری که میخوام بخرم 2670ma هست مشکلی که ایجاد نمیکنه؟و پشت باتری یه جا زده hs04.یه جا زده hstnn-lb6v.به کدومش باید استناد کنم؟لپتاپم ay113ne هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.t.1261 در تاریخ 03-10-20 انجام شده است
اینطور مواقع باتری رو برای خرید با خودتون ببرید . ظرفیت خیلی مهم نیست . مهم ولتاژ - اندازه و سازگاری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
میخوام اینترنتی بخرم.توی همدان که باتری گیر نمیاد.ولتاژ و مدل یکی.پارت نامبر باتری من هم توی لیستشون هست.اما ظرفیت 200ma کمتره.اگه این ظرفیته مشکلی نباشه بقیش اوکیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم ظرفیت مهم نیست .به هر حال چیزی که موجود هست رو باید تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
عرض کردم ظرفیت مهم نیست .به هر حال چیزی که موجود هست رو باید تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks