سلام
من وقتی هارد اکسترنالمو به پورت usb 3 وصل میکنم چراغش خاموش روشن میشه یعنی درایور usb 3 نصب نیست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من وقتی هارد اکسترنالمو به پورت usb 3 وصل میکنم چراغش خاموش روشن میشه یعنی درایور usb 3 نصب نیست؟
|
|
مدل لپتاپ و ویندوزی که دارید رو بنویسید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط punisher3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-09-15), punisher3 (29-09-15)
کاربر شهرسختافزار
lenovo g5080
ویندوز 7
کاربر شهرسختافزار
درود توی نوار تکسبار علاعمی دیده نمی شه که نشون داده نمیشه؟؟؟
فقط تو usb3 این اتفاق میوفته ؟؟؟؟/
کاربر شهرسختافزار
ارور میده که این کامپیوتر حداقل مشحصات برای نصب نرم افزار رو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
نه علاعمی نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله فقط تو usb3 این اتفاق میوفته
درایورهای USB 3.0 رو از سایت lenovo دریافت و نصب کنید .
https://download.lenovo.com/consumer...s/0qus10ww.exe
|
|
کاربر شهرسختافزار
بعد از اظهار نظر امید جان درایور جدید Usb3 رو از سایت بگیرید ودان کنید ونصب کنید ونتیجرو اعلام کنید
این درایور رو هم دانلود و تست کنید .
Intel USB 3.0 Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit) - ThinkPad - Lenovo Support (US)
کاربر شهرسختافزار
تو دیوایس منیجر چیزی به اسم usb 3 نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اینم همون ارور رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks