اون مقداری که کم میشه به خاطر گرافیک اینتل و یک مقدار هم خود ویندوز رزو میکنه و کاملا طبیعی هست .
DOOM999 (11-09-16), hamed_eminem (11-09-16), salpc (11-09-16), TechRadar (11-09-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی من از 8 گیگ رم فقط میتونم 1گیگ و خورده ای استفاده کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه ای برای افزایش قدرت سیستم میشناسی تا یه خورده سیستم بهتر و قوی تر بشه تا موقع استفاده از برنامه های سنگین مشکلی پیش نیاد؟
1 گیگ چرا . شما 7/89 گیگ قابل استفاده داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب پس چرا رم سیستم به 1گیگ و خورده ای میرسه سیستم سنگین میشه و اگر برنامه جدیدی باز کنم سیستم میره به سمت هنگ کردن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما page file را دیسیبل کن ببین بهتر میشه یا نه . ممکنه هاردت هم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (11-09-16), hamed_eminem (11-09-16)
من هم لپ تاپ دارم و پردازندشم amd n970 و رمی که روش بود ۱۲ ولی همیشه ۸ گیگش قابل استفادس چرا خوب 😐😐 یعنی ۴ گیگ رم رو گرافیک انبورد و ویندوز گرفته ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
|
|
اون بحثش فرق داره با این مورد این دوستمون . توی اون سری پلتفرم amd این مشکل بود که با تیک ماکزیمم مموری و اپدیت بایوس حل میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezarasnani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اون بحثش فرق داره با این مورد این دوستمون . توی اون سری پلتفرم amd این مشکل بود که با تیک ماکزیمم مموری و اپدیت بایوس حل میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezarasnani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (11-09-16), hamed_eminem (11-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks