اینطوری باید تغییر بدید
طبق لینک زیر
https://forums.lenovo.com/t5/S-Serie...ws/ta-p/915291
من یه مشکل دارم اونم اینه که نور صفحه زمان باتری تغییر میکنه .یعنی دسکتاپ که عکس پس زمینه تیره هست وقتی میره رو عکس دسکتاب نور صفحه کم میشه و وقتی مای کامپیوتر یا مرورگر رو باز میکنم نور صفحه هم زیاد میشه .. تو تنظیمات اینل هم گزینهauto bright رو off کزدم ولی درست نشد . ویندوز هم 7 هست .. این مشکل باتری نیست ؟ یا صفحه نمایش سنسور داره ؟
اصلا کسی هست که این مشکلو داشته باشه ؟؟
|
اینطوری باید تغییر بدید
طبق لینک زیر
https://forums.lenovo.com/t5/S-Serie...ws/ta-p/915291
این گزینه رو نداره adaptive brightness ویندوزم 7 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترل پنل power option برید این گزینه ها هست . تغییری خاصی نسبت به سون و 8.1 نیست . فقط با کمی دقت پیداش میکنید .فقط اون گزینه نیست . طبق اسکرین شات ها وتنظیمات تغییر بدید .
این گزینه رو نداره . بزارم رو high performane که نیم ساعته باتری رو خالی میکنه که ... مشکل باتری نیست ؟ این سنسوره ؟ لبتاب های دیگه اینجورین یا فقط مال من اینجوریه ؟ از دیجی کالا گرفتم تا 7 روزه تموم نشده اگه مشکل سخت افزاریه تا اقدام کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
درایور مونیتورش رو نصب کردی ؟
Laptops and netbooks :: ThinkPad Edge laptops :: ThinkPad Edge E540 - Lenovo Support (US)
منم همچین مشکلی رو با لنوو Z500 دارم. وقتی یه پنجرهی جدید باز میشه نور تغییر میکنه و این تغییر موقع باز شدن مرورگرها خیلی شدیده و تقریبا برای لحظاتی صفحه سفید میشه. جالب اینجاست که این تغییر نور رو تو اوبونتو هم داشتم هرچند مقدارش کمتر بود.
اینم نصب کردم ولی نشد ..این کم شدن نور فقط تو صفحه دسکتاپ و پنجره ها هست ..مثلا من اگه چنتا عکس یکشون مثلا روشن باشه و بعدی تیره اگه پشت سر هم عوض کنم نور کم و زیاد نمیشه .. این کم شدن نور صفحه قابلیته یا نقص و ایراد ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
این گزینه میزان کم شدن نور رو مشخص میکنه ؟؟ رو چند بزارم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Power Manager رو باید نصب کنم ؟ این نصب نیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks