سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک احتمالا کمکتون میکنه
سلام
دوستان عزیز من یک عدد لبتاپ خریدم متاسفانه بایوس پسورد داره و طرف هم نمیدونه چنده مدل لبتاپ هم hp 8740w میباشد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک احتمالا کمکتون میکنه
AMD>INTEL (12-06-15), aryaiee (13-06-15), karbon (12-06-15), M3RS4D 50062 (12-06-15)
با تشکر از شمادوست عزیز متاسفنه سواد من کمه زیا سر در نیوردم اگر میگه باطری را در بیاورید در آوردم یک ساعته دیگه جا زدم مشکل حل نشد آیا بغییر از اون چیز دیگری هم بود اگر هست لطف کنید به روش ساده بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
up.............................
آداپتور ، باتری اصلی و باتری بک آپ ( اون قطعه ای که در عکس با فلش مشخص شده ) را جدا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 ثانیه دکمه روشن کردن نوت بوک را نگه دارید
بعد برای مدت 20 دقیقه دستگاه را رها بفرمائید
سپس باتریها را نصب بفرمائید و دستگاه را روشن کنید دستگاه اصطلاحا کلیر سیموس شده و پسورد حذف گردیده است
AMD>INTEL (12-06-15), aryaiee (13-06-15), javadshahvand (28-06-15), karbon (12-06-15), M3RS4D 50062 (12-06-15)
شما باید مشخص کنید که پسورد روی هارد هست یا روی خود لپتاپ چون هر قطعه قابلیت رمز گذاری دارند . در مورد لپتاپ های جدید هم مخصوصا سری جدید lenovo کار از این هم سخت تر شده و چیپ I/O قابل برنامه ریزی شده که هنوز خیلی از تعمیرکاران باهاش آشنا نیستند و تا آمدن پروگرام هاش باید صبر کرد .
M3RS4D 50062 (12-06-15)
|
با تشکر از شما دوستان عزیز
من میخوام بایوس را آپدیت کنم متاسفانه پسورد میخواد تو قسمت ستاپ هم وقتی به قسمت بایوس میرم پسورد میخواد.
آخرین ویرایش توسط karbon در تاریخ 12-06-15 انجام شده است
دوست عزیز متاسفانه درست نشد دوست عزیز حتی یک ساعت هم صبر کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیش باتری بک آپ را از روی برد جدا کردید ؟ ( باتری کاملا از نوت بوک جدا شد ؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این کار را انجام دادید بنده متاسفانه نظر دیگه ای ندارم
aryaiee (13-06-15), karbon (12-06-15), M3RS4D 50062 (12-06-15), علی حسنی (12-06-15)
با یک سی دی Bootable وارد خط فرمان شده و دستورات زیر رو تایپ کنید :
DEBUG
O 70 71
O 71 72
O 72 73
Q
دقت کنید بعد از وارد کردن هر خط دکمه Enter را بزنید
پس از آخرین خط سیستم را Reset کنید .
این روش تو خیلی از لپ تاپ ها جواب میده امیدوارم تو سیستم شما هم جواب بده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks