برنامه های اسوس و درایورها رو کاملا نصب کن . یک برنامه مخصوص شارژ دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nadergh1111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از usb های لپتاب من وقتی لپ تاب خاموش است برق داره یعنی اگه موبایل بزنم بهش گوشی رو شارژ میکنه اما وقتی لپتاپ روشن میکنم گوشی بهش میزنم بازم گوشی رو شارژ میکنه اما همش قطع وصل میشه و از بلندگوی سیستم صدای قطع وصل شدن کابل رو میده درصورتی که من دست به کابل نزدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برنامه های اسوس و درایورها رو کاملا نصب کن . یک برنامه مخصوص شارژ دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nadergh1111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصب کردم نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز چه نسخه ای نصب کردی ؟
یک 8.1 اپدیت شده نصب کن . اکتیوش کن . درایورهای جدیدش رو از سایت اسوس بگیر . بعد برنامه ها و نصب کن درست میشه . یک پورت این دستگاه های جدید برای شارژ هست . بایوس هم اپدیت کن /
BIOS 202 این مدل خیلی از مشکلات رو رفع کرده .
از همه مهمتر ASUS USB Charger Plus
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks