سلام یه لپ تاپ 4530 hp دارم فنش دیگه عمرش رو کرده چه مارکی می تونم تو بازار پیدا کنم ؟
خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام یه لپ تاپ 4530 hp دارم فنش دیگه عمرش رو کرده چه مارکی می تونم تو بازار پیدا کنم ؟
خیلی ممنون
|
|
مارک خاصی نداره دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davi12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید فن قدیمی رو ببرید پیش فروشنده قطعات لپتاپ تامشابه رو به شما بدهند .
davi12 (31-07-19)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال دیگه هم از خدمت شما داشتم با فروشگاه ایران میکرو تماس گرفتم پرسیدم که برای cpu لپ تاپ ترمال پد دارند؟ و پاسخ دادند که الان مارک خوبی که برای لپ تاپ مناسب باشه موجود ندارند. شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید که بخرم ؟
کاربر شهرسختافزار
لطفا حذف شود.با تشکر.
آخرین ویرایش توسط mohammad7966 در تاریخ 31-07-19 انجام شده است علت: سوءتفاهم
ترمال پد متاسفانه تو بازار داخلی یافت نمیشه . مگر اینکه از خارج آشنایی داشته باشید براتون تهیه کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davi12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سایت انگار موجود داره
PHP Code:https://digiko.org/product/%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86-%D9%81%D9%84%D8%AA/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks