یک لپ تاپ دل latitude d 600 دارم که روشن نمی شود، چراغ های پاور هم روشن نمی شود.
پاورش سالم است.رم و هارد هم سالم
ع
کاربر شهرسختافزار
یک لپ تاپ دل latitude d 600 دارم که روشن نمی شود، چراغ های پاور هم روشن نمی شود.
پاورش سالم است.رم و هارد هم سالم
ع
|
|
ببریدش تعمیرگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahebvalin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل نیما جان به خاطر گرافیک nvidia هست . چیپ گرافیکی مشکل پیدا کرده و باعث اتصال کوتاه شده . کلا باید بردشو عوض کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من معمولا جواب تلگرافی نمیدم ولی بعضی وقتا پیش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این بود که دوستمون نمیتونند کاری انجام بدند و نوت بوک باید توست تعمیرکار وارد ( مانند شما ) بررسی بشه
کاربر شهرسختافزار
کلاً باید برد اصلی اش عوض شود؟
چیپست را می توان عوض کرد یا به برد آسیب می رسد؟
نه کاملا حرفت درست بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks