خدارو شکر جواب اینارو میدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- روی همه MAC ها شما میتونید از ویندوز XP 32 بیت به بالارو نصب کنید یعنی XP 64bit , Vista , 7
2- همراه مک برنامه ای عرضه میشه به نام bootcamp که با این برنامه شما میتونید بین مک و وینوز به راحتی بوت اصلی خودتونو عوض کنید همچنین این برنامه خودش درایور تمامی ویندوز هایی که بالا گفتم رو داره و خودش نصب میکنه و احتیاج به دانلود هیچ درایوری نیست.
3- از نظر من خیر , اگر این مولتی تاچ پدش نبود تا الان از اینکه 2.5 میلیون پولشو دادم خودکشی میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- کلید Command جایگزینش هست
5- بله همراهش سی دی مک داره که میتونین دوباره از اول نصب کنید. البته یک برنامه خیلی خوب به نام Time Machine داره که مثل System Restore عمل میکنه اما خیلی بهتر و موثر تر
6- همونطور که تو شماره 2 گفتم به کمک اون برنامه خیلی راحت میشه این کار رو کرد
7- موقعی که میخواین ویندوز نصب کنید خود مک به شما این امکان رو میده که هارد رو دو قسمت کنید که حجمشم قابل تنظیم هست. شما با اون قسمتی که مربوط به ویندوزه میتونید هر کاری دلتون میخواد بکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ضمن اینکه تمامی پارتیشن ها هم تو ویندوز هم تو مک قابل استفادس و شناسایی میشه
8- خیر این مقدار خیلی بیشتر از حتی ماکزیمم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بنده تا 7 ساعت باهاش در حد همین اینترنت و چت استفاده کردم ازش ولی هیچ وقت به 9 یا حتی 10 نرسید البته شاید باتری من مشکل داشته و یا تنظیماتم زیاد خوب نبوده.

Bookmarks