روی دو گزینه یوزر و هاردپسورد اینتر بزنید و کاراکتری وارد نکنید و اینتر کنید . تنظیمات را ذخیره کنید و بیرون بیایید . ببینید اون گزینه سوپر وایزر فعال میشه یا نه .
سلام

با تشکر از پاسخگویی شما مدیر گرامی

من اینکار رو کردم اما با کمال تعجب اصلا Clear نمیشه و بعد از اینکه Enter میزنی و کاراکتری وارد نمیکنی اون لحظه بالا وضعیت رو از Set به Clear تغییر میده اما بعدش با زدن کلید F10 و ذخیره کردن تغییرات و بیرون اومدن از بایوس انگار همه چیز دوباره یادش میره ، مثل نرم افزار Deep Freeze که روی یه سیستم عامل نصب باشه و هر کاری روی اون سیستم عامل انجام بدی همون لحظه هست و بعد از اینکه یه ریست کنی و دوباره بری داخل سیستم عامل میبینی که همه چیز برگشته به حالت قبل ( انگار نه انگار که کاری انجام دادی )

اینم فکر کنم بخاطر این هست که نه تنها حالت بوت روی UEFI قفل هست بلکه Secure Boot یعنی بوت امن هم روی حالت Enable قفل شده هست ، فکر کنم همین بوت امن مشکل ایجاد کرده

.................................................. .................................................. .................................................

به نظر من این یه باگ نرم افزاری برای این ورژن بایوس شرکت ایسر هست ، چرا که من قبل از اینکه بخوام حالت بوت رو تغییر بدم اقدام به تنظیم پسورد سوپر وایزر کردم و بعد حالت بوت رو گذاشتم روی UEFI و الان انگار نه انگار که من پسورد سوپروایزر دارم و همه چیز رو غیر فعال شده نگه داشته

فکر کنم این یه اشتباه نرم افزاری هست که بدبختانه هم من دقیقا همونطوری که باید عمل می کردم تا توش گیر کنم ، متاسفانه عمل کردم ، یعنی اگه اول حالت بوت رو تغییر میدادم بدون اینکه پسوردی رو ست کنم و ریست می کردم و دوباره میرفتم تو Bios و همه چیز غیر فعال بود و بعد اقدام به ست کردن سوپر وایزر پسورد می کردم دوباره گزینه ها فعال می شد

فکر کنم این اشتباه ایسر هست

.................................................. .................................................. .................................................. ......

حالا من با این شرایط فکر نکنم گزینه های زیادی داشته باشم ، لپ تاپ هم نو هست تازه یه ماه هم نیست که خریدم و گارانتی داره ، من میگم اگه عملی باشه یه راه این هست که با Rufus یه فلش رو بگیرم ویندوز 10 اما با حالت UEFI بزنم و ویندوز UEFI نصب کنم روی هارد دیسک الانم که UEFI نیست ، هر چند همه ی اطلاعات هاردم پاک میشه چون باید کل ساختار پارتیشنش تغییر کنه اما اگه باز هم مشکلم حل بشه خدا رو شکر می کنم و بعد که ویندوز نصب شد و بالا اومد از طریق خود ویندوز ببینم میتونم کارهایی برای غیر فعال کردن " بوت امن " و غیر فعال کردن " سوپر وایزر پسورد " انجام بدم

نظر شما مدیر گرامی چیه ؟

باتشکر
میلاد ملایی