از قسمت ماذربورد لپ تاپم کندمش و دوباره وصل کردم
کلش همین مسیره دیگه؟ فک کنم کلا دوتا مسیر داشت![]()
اگه ی طرفه باشه خوبه چون سیم چسبیش خیلی سخته کندنو وصل کردنش به نسبت سیمای رو مادربورد
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیر . بستگی به مدل فلت دارد . اگر فلت یک طرف باشه باید کابل فلت از روی مادربرد دستگاه باز باشه . اگر تا حالا این کار رو نکردید بدید خودشون انجام بدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zalissan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت ماذربورد لپ تاپم کندمش و دوباره وصل کردم
کلش همین مسیره دیگه؟ فک کنم کلا دوتا مسیر داشت![]()
اگه ی طرفه باشه خوبه چون سیم چسبیش خیلی سخته کندنو وصل کردنش به نسبت سیمای رو مادربورد
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 02-01-16 انجام شده است
|
|
دقیقا باید مثل این جا بزنید . ولی کابل فلت روی led نیست . باید از پشت این led باز بشه و روی led جدید نصب بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zalissan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zalissan (02-01-16)
اون بردسبز رنگ که با قدیمیه برداشته میشه میپره دیگه نه؟ آخه فک کنم مشکلم همون قسمتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونی که به مانیتور وصله
البته قسمت اصلی صفحه هست
سوالمو بی جا پرسیدم
شرمنده
اخه اون نباشه چطور اطلاعات تبدیل میشه
پس اسمش اینورتره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks