درود.ویندوز ده شصتو چهار بیت رویه لب تاب نصبه.هر وقت فلش وصل میکنم نشون نمیده ولی ری استارت که میکنم اولا زمان تقریبا ده دقیقه ری استارت طول میکشه بعدشم صفحه ابی میاد مینویسه.driver power state
مشکل چیه؟ ممنون.
کاربر شهرسختافزار
درود.ویندوز ده شصتو چهار بیت رویه لب تاب نصبه.هر وقت فلش وصل میکنم نشون نمیده ولی ری استارت که میکنم اولا زمان تقریبا ده دقیقه ری استارت طول میکشه بعدشم صفحه ابی میاد مینویسه.driver power state
مشکل چیه؟ ممنون.
|
|
با یک فلش تست شده یا با فلش ها و سایر دیوایس های دیگر همین شکل هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاه PC هست یا لپتاپ ؟
اگر PC هست مشخصات مادربرد و پاور قید شود ؟
akbar3 (20-09-18)
کاربر شهرسختافزار
درود برشما.دستگاه لب تابه با بقیه فلش ها هم همینجوره.البته با مودم یواس بی هیچ مشکلی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط akbar3 در تاریخ 20-09-18 انجام شده است
درایورهای چیپست و USB لپتاپ نصب شده یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط akbar3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما درایورها رااز سایت سازنده دانلود و نصب کن و از این برنامه های اتو درایور استفاده نکن
اگر با اونا نصب کردی باید مجدد ویندوز نصب بشه با درایورهای خود سازنده
موارد زیر هم انجام بده :
How to Fix Driver Power State Failure on Windows 10 - Driver Easy
البته غیر از استفاده از برنامه اتو درایور
اگر باز هم مشکل باقی بود و دستگاه گارانتی داره باید ببری برای چکاپ توسط گارانتی
akbar3 (21-09-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks