بله مشکل از خود هدفون هست که نویز ایجاد میکنه .
کاربر شهرسختافزار
|
|
Smm99 (24-12-16)
کاربر شهرسختافزار
فراموش کردم بگم این نکته رو که روی mp3 پلیر سالم کار میکنه.
میکروفون قسمت ساند را غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Smm99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Smm99 (24-12-16)
کاربر شهرسختافزار
من یک هدفون مخصوص اپل دارم ک قبلن وقتی به گوشی وصلش میکردم نویز ممتد داشتم
اگرچه این نویز رو رو پی سی نداشتم
دلیل نویز این بود ک جک ۳.۵ میلیمتری برای محصولات اپل و محصولات بقیه شرکت ها با هم تفاوت هایی دارند و جای مایکروفون و گرند با هم فرق دارند و بهمین دلیل من نویز داشتم و احتمالن ورودی جک روی گوشی من هم مشکل داشت
بهر حال مشکل این بود که نویز مایکروفون رو روی هدفون میشنیدم.مشکل با خرید کابل تفکیک کننده هدفون و مایکروفون حل شد(از ۳ خط به ۲ تا ۲خط)
کاربر شهرسختافزار
انجام دادم اما تغییری حاصل نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
از کجا باید این کابل رو تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط etzioesi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بابت تاخیر عذر میخام
والا من تهران نیستم و نمیدونم کجا باید برید ولی جاهایی که کارشون کابل و تبدیل و ازینجور چیزاست باید داشته باشن.
Smm99 (25-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks