این صدا به محض روشن شدن میاد و و اصلا تا حالا باهاش کار سنگین نکردم که داغ باشه و کلا چند روزه خریدمش صداش شبیه هاردی که سکتور داره و مشکل داره و صدا میده اما هاردی نداره
کاربر شهرسختافزار
این صدا به محض روشن شدن میاد و و اصلا تا حالا باهاش کار سنگین نکردم که داغ باشه و کلا چند روزه خریدمش صداش شبیه هاردی که سکتور داره و مشکل داره و صدا میده اما هاردی نداره
|
|
پست قبل را بخونید . باید کاری که گفتم انجام بدید تا مشخص بشه از فن هست یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.mahdi79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
صداش بیش تر نشد و صدای تق تق همونقدر بود و بیش تر نشد الان مشکل نداره یا از چیز دیگه هست؟
یه چیز دیگه که تو تست بود این که با این که گرافیک 3060 روشه اما چرا fps بیش تر از 80 نمیشد و بعضی جاهاش رو 60 بود؟
و تو قسمت تست تست دیسک سی ارور داده نوشته fail و نوشته data verify failure این یعنی چی؟
این برنامه بسیار مناسب تست فریم پردازنده گرافیکی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.mahdi79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تست دقیق تر SSD هم از برنامه Hard Disk Sentinel استفاده کنید . در قسمت Overview
کاربر شهرسختافزار
چک کردم ssd رو کاملا سالم هست و تو برنامه مشکلی رو نشون نمیده
قطعه متحرک دیگری به جز فن ندارد پیشنهاد میکنم برای بررسی با گارانتی هماهنگ کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.mahdi79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ویندوز 11 هنوز جای کار داره و برای نصبش عجله نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.mahdi79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همون ویندوز 10 نصب کنید درایورها هم از سایت سازنده دانلود و نصب کنید .
گارانتی چقدر سریع جواب داده باید کالا را پذیرش کنند و بررسی کنند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks