هزینه متفاوته . باید قیمت بگیرید . معمولا با باز کردن قاب میشه تعویض کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezakamani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هزینه متفاوته . باید قیمت بگیرید . معمولا با باز کردن قاب میشه تعویض کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezakamani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alirezakamani (24-08-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه DriverPack-17-Online اومدم کل درایورهاشو نصب کردم
باز هم تصویر وبکم شطرنجیه
درایور پک اشتباهه و کمکی به حل نمیکنه مشکل شما سخت افزاری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezakamani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alirezakamani (25-08-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اومدم برنامه ایمو رو نصب کردم دیدم وبکم تصویر انلاین میفرسته و مشکلی نداره ، با واتس اپم مشکل نداره
میتونه در زمان نصب ویندوز این مشکل پیش اومده باشه و با نصب مجددش مشکل حل بشه؟
برنامه مخصوص وب کم زیاد با اون ها تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezakamani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل WebcamMax
alirezakamani (25-08-19)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برنامه تست کردم مشکلی نداره
ممنونم
|
|
خوب مشکلی نیست . تاپیک قفل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezakamani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alirezakamani (28-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks