تجربه ی من ب من ثابت کرده ک :

باتری لپ تاپو بکن بنداز ی گوشه (با 50 درصد شارژ)

هر وقت داری جایی میری دوباره وصلش کن

آسیبی ک باتری در طول استفاده نشدن میبینه 100 ها برابر کمتر از استفاده کردن(مخصوصا بازی کردن) و همزمان شارژ کردنه ،ساده بگم شارژ و دشارژ همزمان قاتل باتریه فرقی نداره دستگاه تازه هست یا قدیمی تا زمانی که باتری لیتیوم یون هست همین آشه همین کاسه .

----------------------------------------

موضوع دوم گرماس بازم تجربه بهم ثابت کرده گرما تاثیر منفی در طول زمان نخواهد گذاشت فقط در اون لحظه موجب افت کارایی و گرم شدنه کیبوردو ایناس

هیچ وقت رو فرش بالش یا هر پارچه دیگری نزار فقط میزو سطوح صاف مثه دیوار یا همون سینیه نیما خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ی لپ تاپ معمولا 5/4 ساعت شارژ نگه میداره برا شما 3 ساعت نگه میداره یعنی آغاز بدبختی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون این دوستمون چرا گفته با 50 درصد شارژ بنداز کنار باتری رو؟!چرا 100درصد نه؟

و به نظرتون مثلا چقد تو خونه با لپتاپ کار کنیم اینکارو بکنیم؟ یعنی مثلا دوبار تو یک روز شارژ رو خالی کنیم اینکارو بکنیم یا اصن فرقی نمیکنه؟
یه جورایی فک میکنم حرف دوستمون که گفته باتری رو بزار کنار فکر خوبیه ولی لپتاپ که پیشت سیم داشته باشه حال نمیده. چون تو خونه اینور اونور میبریش سیم اون موقه مزاحم میشه.