سلام
دوستان با لیتابم مشکل پیدا کردم . هر کاری میکنم کامل شارژ نمیشه . شارژرش رو تازه عوض کردم . تو مغازه دادمش به یه بنده خدایی که فرداش پس آورد گفت شارژر رو که وصل میکنه تاچش از کار میافته . بعدا مشخص شد مشکل از شارژر بوده که تعویض شد با اوریحینالش . حالا طرف شارژر رو عوض کرده یا تو مغازه اشتباهی با یه شارژر دیگه تعویض شده اونش بماند . الان مشکل تاچ حل شده و مشکلی نداره تاچ لبتاب . ولی شارژ که میام میکنم لبتاب رو تا 70% راحت شارژ میشه ولی بعد اون به زور تا 81% میاد و بیشتر نمیشه . این 11% هم به زور حدا کردن و وصل کردن شارژر هستش . شارژر رو در میارم بعد 5 دقیقه روباره وصل میکنم یه 2% زیاد میشه و ... . تا میرسه به 81% . باهاشم که کار میکنم تو وب گردی با همون 81% تا 3 ساعتی شارژ دووم میاره . امروزم زنگ زدم آک بخرم گفتن 220 تومن !!!!!! ویندوز 7 نسخه Home Premium ، اوریجینال ، تازه ریکاوریش کردم ، کل ترم افزارا و درایورای لبتاب رو آپدیت کردم . آخزین آپدیتای ویندوز رو هم گرفتم . ولی فایده ای نداره هیچ تغییری ایجاد نشده . بایوس رو هم آپدیت کردم .خود نرم افزار لبتاب هم وضعیت سلامتی باتری رو Exelent نشون میده . لطفا کمکم کنین . ممنون . سال نو هم مبارک همگی !!!