به نظر من لپ تابهایی که سیستم عامل ندارن بهتره چون ما توی ایران پول برای سیستم عامل نمی دیم ولی لپ تاپ های که به صورت دیفالت سیستم عامل دارن پول اون رو هم میگیرن هر چند کمتر !
|
|
به نظر من لپ تابهایی که سیستم عامل ندارن بهتره چون ما توی ایران پول برای سیستم عامل نمی دیم ولی لپ تاپ های که به صورت دیفالت سیستم عامل دارن پول اون رو هم میگیرن هر چند کمتر !
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ شما سیستم عامل نداره و فقط یک داس داره که اون هم رایگان هستش
به نظر من سیستم عامل اورجینال خیلی خوبه
نه اصلا فوق العاده هستش
راحت آپدیت میشه بدون هیچ مشکل
behrouz8 (16-10-09)
لپ تاپی که سیستم عامل نداره به نظرم بهتر هست چون علاوه بر اینکه پول اضافی نمی دهید ، شلوغی و خطاهای مربوط به سیستم عامل و به روز نبودن آن را مشاهده نمی کنید ... درسته همه برنامه ها و درایورها نصب و آماده است ولی این برای آماتورها خوبه. یک حرفه ای اصلا ویندوز از پیش آماده شده را نمی پسنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سری N هم مختص نوت بوک های دل هست ... علاوه بر نداشتن سیستم عامل ، کمی از لحاظ سخت افزاری نسبت به سایرین گاها پایین تر هستند و ازران تر
همین acer 5738 که سیستم عامل نداره خیلی عالی جواب میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Notebook Master is available Now...
عضو VIP شهرسختافزار
یه حرفه ای اصلا سیستم عامل ویندوز رو نمی پسنده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیک حرفه ای اصلا ویندوز از پیش آماده شده را نمی پسنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
======
منم موافقم ! فوقش یه Vista Home Edition/ Business روش نصب باشه که می پاکیم و به جاش Win 7 Ultimate و Ubuntu نصب می کنیم !
اصلا ویندوز آپدیت بشه یا نشه چه فرقی داره ! یه Firewall خوب که نصب داشته باشی از نظر امنیتی راحتی ...
nima_hl (24-10-09), Registered User (24-10-09), vb_m (24-10-09)
اصلا این آپدیت که میگن یعنی چه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی خیال این حرفا اینا همش حرفه ! واسه یه کاربر PC اونم تو ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه antivirus خوب بنصب و حال هر ویندوزی رو که خواستی رو با 300 تومان ببر :D
ubuntu هم که جای خود ...
™Ali (24-10-09)
|
|
کلا من خودم سون اولتیمیت رو بیشتر رتجیح میدم ... سرعت و قدرت نوت بوک روی این سیستم عامل کاملا مشخصه !
Notebook Master is available Now...
™Ali (24-10-09)
کاربر شهرسختافزار
اولاه هیچ فرقی قیمیت ندارند دوما من ویندوز سون رو راحت هر وقت که لازم باشه اپدیت میکنم یه کرک بیشتر نیست که
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrouz8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی سیستم عامل همراهش نیست
برای ما که تو ایران هستیم و ویندوز ۷ میخریم ۱۰۰۰ تومن خیلی هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون پول ویندوز اصلی نمیدیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks