M3RS4D 50062 (27-12-14), تاج (28-12-14)
به بهانه ورود GT72 نوت بوک جدید MSI، کمی بیشتر از سیستم خنک کننده این دستگاه بدانیم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نوت بوک از دو فن مجزا جهت خنک کردن دستگاه بهره می برد.
تکنولوژی خاص دیگر آن در لوله های خنک کننده آن است، بدین ترتیب که دو لوله خنک کننده بطور مجزا برای خنک کردن CPU با فن اختصاصی و دو لوله خنک کننده مجزا برای خنک کردن GPU با فن اختصاصی و علاوه بر آنها یک لوله خنک کننده دیگر از CPU به فن خنک کننده GPU برای خنک شدن بیشتر CPU طراحی شده است.
دستگاه GT72 دارای سیستم خنک کنندگی با استاندارد جهانی می باشد و همچنین صدای فن ها نیز به صورت چشم گیری کاهش یافته است.
منبع:
GT72 Cooling layout | MSI Gaming Series
M3RS4D 50062 (27-12-14), تاج (28-12-14)
|
چه خوب فکر نمیکنم این دستگاه داغ کنه ولی اینکه صدای فنش از دستگاههای دیگه کمتره واقعا"حرف نداره خیلی خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. من دیروز عضو این انجمن شدم .هر چی سایت رو بالا پایین کردم متوجه نشدم . کجا بابد تو تالار پست گذاشت.مجبور شدم به این شکل اینجا تو قسمت نظرات سوالم کنده . شما بخشید .
اگه ممکنه راهنمایی کنید چه طور باید پست بزارم
شما در چه زمینه ای سوال دارید که راهنمایی کنم همونجا پست بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbtnt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگر برای مشاوره برای خرید سیستم هست .
آدرس زیر
مشاوره برای خرید سیستم کامل
بالای صفحه گزینه ارسال موضوع جدید رو انتخاب کنید .
I M A N (27-12-14)
سلام . در مورد سخت افزار و جمع کردن سیستم جدید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks