احتمالاً صدای هارد درست چک کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hooman2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام من جدیدا این لپتاپ را خریداری نمودهام ولی با مشکلی مواجه شده ام که خواهشمندم در صورت اطلاع پاسخگو باشید :
من هنگام باز کردن صفحات مختلف هارد و همچنین باز کردن بعضی از نرم افزارها یک صدای بسیار خفیف در حد 2 ثانیه مثل اینکه بلند گوهای لپ تاپ باز و بسته می شود ( صدای تیسسسسسسسس) شنیده می شود .علت این صدا چیست و آیا این صدا طبیعی است یا اشکالی در کار است.
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
احتمالاً صدای هارد درست چک کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hooman2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
میشه کمی بیشتر توضیح بدید و اگر صدای هارد باشد آیا طبیعی است چون من 1 ماه گارانتی تعویض دار می خواهم دقیقا مشکلات را بررسی کنم. با تشکر
کاربر شهرسختافزار
اگه گارانتی داره حتماً اقدام کن
تو سرعت سیستم که مشکلی نداری؟
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیستمت چیه؟
احتمال هارد هست
hooman2010 (11-03-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ شما . من الان متوجه شدم که این صدا در چند دقیقه اول روشن کردن لپ تاپ بوجود می یاد و بعدا قطع می شود . فکر می کنید این مربوط به هارد سیستم است یا یک مشکل نرم افزاری می تواند باشد .سرعت سیستم به نظر مشکلی ندارد و مشخصات لپ تاپ :
Sony Vaio VPC F111FX / BH
Cpu : Intel Core i7 720Qm 1.6 Ghz
Cache : 6 Mb
Ram : 4 Gb DDR3
H.D.D: 500 Gb 5400 Rpm
Drive : Blu-Ray Rom
VGA : NVIDIA GeForce GT310M ( 512 Mb Dedicate
Display : 16.4" 1600*900
Win 7 Home Pre. 64 Bi
آخرین ویرایش توسط hooman2010 در تاریخ 09-03-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ شما . من الان متوجه شدم که این صدا در چند دقیقه اول روشن کردن لپ تاپ بوجود می یاد و بعدا قطع می شود . فکر می کنید این مربوط به هارد سیستم است یا یک مشکل نرم افزاری می تواند باشد .سرعت سیستم به نظر مشکلی ندارد و مشخصات لپ تاپ :
Sony Vaio VPC F111FX / BH
Cpu : Intel Core i7 720Qm 1.6 Ghz
Cache : 6 Mb
Ram : 4 Gb DDR3
H.D.D: 500 Gb 5400 Rpm
Drive : Blu-Ray Rom
VGA : NVIDIA GeForce GT310M ( 512 Mb Dedicate
Display : 16.4" 1600*900
Win 7 Home Pre. 64 Bi
کاربر شهرسختافزار
باید مشکل از فن پاور باشد
hooman2010 (11-03-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از تمام عزیزان من که این لپتاپ دادم و مدل F11DGX را گرفتم که تفاوتی با مدل قبلی نداره ولی این اسمبل آمریکاست.
کاربر شهرسختافزار
آقا هومن لپ تاپ شما همه چيزش مثل مدل 111 هست جز درايورش كه بلو ري را نمي خواند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks