ممنون از دوستان ، پس مشکلی نیست .
اینطور که از صحبت های دوستان متوجه شدم . اگه اینترنت وایرلس باشه که کلا نیاز به هیچی ندارم ولی اگه ADSL باشه نیاز به یک مودم دارم که یا با کابل یا وایرلس وصل میشه و دیال آپ که کلا منتفی و اگه به خوام گوشی و به لب تاپ وصل کنم ( بلوتوث به بلوتوث ) یا ( با استفاده از کابل ) . اشتباه که نکردم .

الان خودم ADSL با این کامپیوترم استفاده می کنم . خیلی مودمش حجیم هست برای لبتاپ . مودم ADSL ای هست که حجمش کم باشه ( خیلی کم ) قابل جابجایی ؟ کیفیت و کارایی شم درحد خوب باشه

بعد گوشی و اگه با کابل وصل کنیم در سرعتش تاثیر بهتری نداره ؟
فرض اینکه / گوشی را با کابل وصل کردیم به کامپیوتر ، گوشی شناسایی میشه ولی من تا حال ندیدم ،آپشنی برای اینترنت بیاد؟ یعنی باید با نرم افزاری چیزی اینکار و کرد ؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کاش 5010 نمیگرفتی ولی خب به هر حال
چرا ؟ کلا چه مارکی و پیشنهاد میکنید .
اگه مدل بهتری سراغ دارین میشه معرفی کنید، بودجه ام هم تا نهایت 800 هست ، یه چند ده تومان بالاتر و میشه یه کاریش کرد.
کاربریم هم / اینترنت . تایپ . فیلم دیدن . موزیک . جابجایی زیاد . کمی هم کرل و فتوشاپ /

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان من به تازگی عضو شدم تو سایت خوبتون . به سخت افزار خیلی علاقه دارم ولی هیچی سر در نمیآرم ( به غیر ازاون چیزایی که اکثرا همه بلد هستند )
امیدوارم اساتید این انجمن من و از دانششون محروم نکنن . تا ما هم در کنار اساتید چیزی یاد بگیریم.
ممنون از عزیزان