برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا سوال:
1-لبتاب دل وستروی من خیلی پلاستیک بی کیفیتی داشت.بعد کلی پرز موکت گرفته بود که فنش همش باد گرم میداد بیرون. حتی قبل از اینکه بازش کنم خرده ریزه پلاستیکی داشت که گاهی اوقات به فن میخورد.اما لبتاب ایسر فامیل ما جنس بدنه اش خوب بود.وقتی هم بازش کردم پرز نگرفته بود اما همینکه از سمت لولا میخواستم بازش کنم یه سری خرده پلاستیک ازش کند.حتی توی یوتیوب هم دیدم که طرف برای باز کردنش یه ذره فشار و زور استفاده کرد.
میخوام بگم خود لبتاب و کیفیت و جنس بدنه اش تاثیر نداره؟چون حتی سایت ifixit هم برای تعمیرات لبتابها و موبایلها نمره میده.
2-اون خار بازکن هم سرچ کردم.گوگل انبر برای من اورد.منظورتون همون انبره؟و اینکه مزیتش نسبت به پیچ گوشتی چیه؟
3-اون مثلث های پلاستیکی که لای درز لبتاب میذارن و بازش میکنن اسمش چیه؟
با تشکر






پاسخ با نقل قول

Bookmarks