یکی با نرم افزار webcam max تست کن
یکی هم اگه برنامه media player classic رو داری بازش کن و کلید های ترکیبی زیرو فشار بده(اگه سالم باشه وبکم رو باز میکنه )
Ctrl+V
ابتدا فکر میکردم وبکم خاموشه و دنبال راهی برای روشن کردنش بودم اما فهمیدم اصلا نصب نیست
چه طور میتونم در سریعترین زمان وبکم را راه بندازم؟
|
یکی با نرم افزار webcam max تست کن
یکی هم اگه برنامه media player classic رو داری بازش کن و کلید های ترکیبی زیرو فشار بده(اگه سالم باشه وبکم رو باز میکنه )
Ctrl+V
مدل لپتاپ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI GE60
مدل لپ تاپ
الان قطعه ناشناخته ای در دیوایس منیجر دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شناسایی نمیشه ماجول وبکم قطع شده باید ببرید گارانتی .
M3RS4D 50062 (12-03-15)
متاسفانه شناسایی نمیشه و گارانتی هم تموم شده
|
با مواردی هم که گفتم تست کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تست کردم.فکر میکنم کابلش قطع شده باشه یا لنزش سوخته چون تو دیوایس منیجر هم اثری ازش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (13-03-15)
احتمال کابل ماجول قطع شده . تعمیرکار وارد باشه در عرض 2 دقیقه براتون درستش میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (13-03-15), tanshat (13-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks