رم باس 2400 باید بخری . سامسونگ بگیر تو بازار هم هست
اون ssd هم اوکیخ
Mahmoodix (02-05-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد. امکان نداره 3200 بگیرم ؟ یعنی بهش نمی خوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا سامسونگ هم 2400 اینجا گیر نمیاد می خوام بگم یکی برام بگیره ولی چون کروشیال 3200 زده گفتم اینو بگیرم. ( کروشیال یعنی باهاش اوکی نیست یا 3200 به این نمی خوره ؟ )
سامسونگ 2666 هم داره اگه میگید کروشیال 3200 نگیریم 2666 سامسونگ بهش جواب میده ؟
برای ssd کجا قرار می گیره جای همین هاردم ؟
ممنون از شما
خیر رم فعلی 2400 و اگر رم 3200 بگیرید علاوه بر اینکه ممکنه با رم فعلی سازگار نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahmoodix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی همون 2400 کار میکنه البته در بهترین شرایط
این دستگاه ممکنه فقط یک اسلات داشته باشه . پس حتما سایت سازنده را چک کنید .چون در بعضی از مدلهای لنوو یک اسلات رم هست . برای ارتقا ssd هم باید دستگاه باز بشه باید چک کنید یک اسلات داره یا دو تا برای رم
نه برای ssd باید روی برد درگاه داشته باشه .
Mahmoodix (02-05-19)
کاربر شهرسختافزار
این مدل لپ تاپ من یک رم آنبرد داره و یک جای اسلات رم آنبرد 4 هست و رم الات هم 4 ، آنبرد که قابل تعویض نیست و کاملا هم مشخصاتش با رم اسلات یکی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت کروشیال هم این توضیح داده که یک اسلات برای تعویض رم داری
RAM & SSD Upgrades | Lenovo Ideapad 330S-15IKB | Crucial.com
ولی پیشنهاد هایی که داره میده برای تعوض همون 1 اسلات رم 3200 هم هست داخلش. نمی دونم با این سایت کار کردین یا نه ولی در کل اگر مدل لپ تاپ این قابلیت نداشته باشه پیشنهاد نمی ده برای فروش رم.
بازم اگه فکر می کنید که این مورد داره اشتباه میگه این سایت من 2400 تهیه کنم.
برای هارد ssd چون من یک 320 لنوو هم داشتم اون خودش جاشو داشت ولی چون این من باز نکردم ندیدم گفتم شاید شما بدونید.
بسیار ممنون از شما
پس اوکیه . میتونید . ولی رم همون 2400 بگیرید . نمیشه ریسک کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahmoodix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahmoodix (02-05-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks