مدل لپ تاب چیه؟
کاربر شهرسختافزار
مدل لپ تاب چیه؟
sajad564 (22-09-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
asus k55vdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasti008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بنده رشت هستم,میتونم براشون پست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو سطح شهر رشت سراغ ندارین؟
بله میتونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افق IRANFSO را سرچ کنید تو گوگل شمارشون رو بگیرید و باهاشون هماهنگ کنید . خودشون چون وارد کننده قطعات هم هستند . قطعات مورد نیاز را تامین میکنند
sajad564 (22-09-19)
کاربر شهرسختافزار
تو خود رشت کسی رو سراغ ندارین؟چون الان مشکل قطعه نیستش عدم توانایی تعمیر کار در تشخیص هم دخیلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رشت نمیشناسم بعید میدونم کسی هم باشه . البته خیلی از تعمیرکارها دست گل تعمیرکارهای دیگه را قبول نمیکنند . قبل از ارسال سوال کنید ببینید اصلا قبول میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajad564 (22-09-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks