من 3 ماهه از پادویش استفاده میکنم
از لحاظ های مختلف خوب عمل میکنه
من 3 ماهه از پادویش استفاده میکنم
از لحاظ های مختلف خوب عمل میکنه
AMD>INTEL (27-04-15)
|
|
الله اکبر . پادویش دیگه چیه . شید شیک کافی نبود . زدن تو کار ساندویچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی دمشون گرم کلی مفرح شدیم .
M3RS4D 50062 (27-04-15), Mehrdad.A 88 (28-04-15), SajjadKhati (27-04-15)
پادویش تا حالا نشنیدی گلپسر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پادویش،ضدویروس ایرانی - Padvish AntiVirus
شید چه ربطی داره به پادویش؟ شید آنتی ویروس خارجی بود که جسم ایرانی داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقطه قوت پادویش که متمایز میکنه از بقیه ی آنتی ویروس ها قدرت بسیار بالای هوش مصنوعی شه
AMD>INTEL (27-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
شنیدن که صبح تا شب در حال شنیدن خلاقیت ها هستیم . خدا بهشون عزت بده که از نظر آنتی ویروس هم خودکفا شدیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-04-15), PC-ADVISOR (27-04-15), SajjadKhati (27-04-15)
نصب کن تا ببینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ی بسیار مهم اینه که خوب این آنتی ویروس در حال حاضر از جهات هایی از بقیه عقب هست که این طبیعی هه برا محصول 3 ساله نمیتونه ظرف مدت 3 سال قدرتی برابر آنتی ویروس های 30 ساله داشته باشه منتها سرعت پیشرفت بسیار زیادی داره . جوری که پارسال که نصب میکردم ، قابل تحمل هم نبود (سرعت لود رو بسیار کم میکرد و بسیار گیر میداد به کرک ها و فلس آلارم بسیار بسیار زیادی داشت و شناسایی شم خوب نبود و ...) که همه ی اینا ظرف یکسال علاوه بر اینکه در حد آنتی ویروس های دیگه شد ، قابلیت های دیگه هم اضافه شد و تا الان که حداقل میشه گفت حداقل های امنیت رو برای کسی مثل من میتونه تامین کنه
همین سرعت رو بره ، 8 تا 10 سال دیگه اولی هستیم تو دنیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-04-15 انجام شده است
AMD>INTEL (27-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks