درود
من بعضی وقتا چند شب پشت سر هم لپ تاپ رو واسه دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح 6 ساعت روشن میزارم در دراز مدت واسه لپ تاپ مشکل پیش نمیاد ؟
درود
من بعضی وقتا چند شب پشت سر هم لپ تاپ رو واسه دانلود از ساعت 2 تا 8 صبح 6 ساعت روشن میزارم در دراز مدت واسه لپ تاپ مشکل پیش نمیاد ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
بلاخره تکرار این کار باعث میشه عمر لپتاپ در دراز مدت کم بشه.
البته خود من چند ساله این کارو میکنم فعلا که آخ نگفته.
فشاری که از شب تا صبح روشن بودن به لپتاپ میاره ازگیم بازی کردن خیلی کم تره.شمام زیاد نگران نباش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (02-01-15), yasalidadi (05-01-15)
خب خوبه خیالم راحت شد گفتم یک وقت یک چیزیش نسوزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
yasalidadi (05-01-15)
عزیزم من 6 ساله یه لپ تاپ دل دارم همیشه شبا رو دانلود مجانی شاتلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچیش نشده
اگه با روشن بودن بیش از حد قرار به آسیب بود الان موبایلا بیشتر داغون میشدن چون هیچوقت خاموش نمیشن
اون چیزی که پدر لپتاپو در میاره نوسان برقه وقتی که رو باتری نیس
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
M3RS4D 50062 (02-01-15), Mehrdad.A 88 (02-01-15), yasalidadi (05-01-15)
مدل لپ تاپ شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه مشکلی نیست.
|
از اینکول پد استفاده میکنم به بقیه هم پیشنهاد میکنم به عنوان استند خیلی راحته اما خنک کنندگیش زیاد نیست
yasalidadi (05-01-15)
سلام.طبق گفته دوستان مشکلی پیش نمیاد.اما اگه با فن زیر لپ تاپ یا همون کول پد دمای چیپ گرافیک و سی پی یو رو پایین نیاری در دراز مدت مشگل ایجاد میکنه.چند سال پیش با گاز یخچال داخل لوله مسی که نقش انتقال گرمای سی پی یو و چیپ گرافیک رو داره پر کردم و شاهد پایین آوردن چشمگیر دمای سی پی یو و چیپ گرافیک شدم.
Mehrdad.A 88 (05-01-15)
دمای گرافیک معمولا 32-35 و CPU هم 37 فک نکنم پایین تر بیاد البته این دما واسه لپ تاپ عالیه به نظر من
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks