ایسی شارژش خراب شده . باید بفرستید تعمیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6462 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مدتیه باطری لپ تاب وایو من شارژ نمیشه (حتی در حال خاموش بودن لپ تاپ) و برای روشن کردن لپ تاپ حتما باید با کابل به برق متصلش کنم و به محض جدا کردن کابل برق، لپ تاب خاموش میشه.
از سالم بودن باطری مطمئن هستم چون روی سیستم دیگه هم شارژ میشه و هم میتونه لپ تاپ روشن کنه.
حالا بعد از چند ماه شارژ باطری از 98% به حدود 60% رسیده
مدل لپ تاپ من VPCF13FX
مشکل از چی میتونه باشه؟
|
ایسی شارژش خراب شده . باید بفرستید تعمیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6462 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (26-03-15), M3RS4D 50062 (25-03-15)
ممنون از پاسخ شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای سی شارژ توی لپ تاپ هستش یا در اداپتورش؟
ایا تو بازار ای سی اون پیدا میشه؟
هزینه تعمیرش چقدره؟
تعمیرکار لپ تاپ مطمئنی تو رشت می شناسید که بتونه تعمیر کنه؟
آخرین ویرایش توسط 6462 در تاریخ 25-03-15 انجام شده است
روی برد لپتاپ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6462 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله معمولا هست
بستگی داره به نوع ایسی و اجرت تعمیرکار. حدود 50
6462 (25-03-15), HEXATOR (26-03-15), M3RS4D 50062 (26-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks