ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بدبد . من dellvostro 1015 دارم ولي نمي تونم از بلوتوثش استفاده كنم. چكار كنم ؟
کاربر شهرسختافزار
ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بدبد . من dellvostro 1015 دارم ولي نمي تونم از بلوتوثش استفاده كنم. چكار كنم ؟
|
|
چرا نمیتونید استفاده کنید ؟ واضح تر توضیح بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل درایور دارید یا اصلا بلوتوث روشن نمیشه ؟
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
سلام : شما اگر از ویندوز 7 با قابلیت آپ دیت استفاده می کنید ، می توانید به بخش آپ دیت ویندوز بروید و اجازه اسکن آخرین فایل های ارئه شده برای لپ تاپ و ویندوز رو بدهید تا با درایور جدید نصب شوند ... ببخشید می پرسم شما کلید وایرلس و بلوتوث رو روشن می کنید ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام :
بنا بر تجربه 95 درصد لپتاپ های دل مخصوصا سری Vostro ، مشکل درایو ندارند و فقط باید کشور تعیین شده
را تغییر داد ...
به Control Panel بروید و سپس به Region and Language و در تب Location و کادر Current location کشور United Kingdom (انگلستان) را انتخاب کنید و OK کنید و سپس سیستم را ریست کنید ...
کلید وایرلس و بلوتوث را روشن کنید ، به محض بالا آمدن ویندوز چراخ وایرلس روشن شده و از این به بعد کار می کند !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ravegoat (13-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام واقعا ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا حق با شما بود
مشکل من کاملا رفع شد
دکمه تشکر کجاست؟
کاربر شهرسختافزار
شما که از شبکه کردن 2 vgas گفتید میدونید چطور اونو بادو کامپیوتر از طریق lan بازی کرد
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks