سلام
خیر، دوست عزیز به هیچکدوم از این چیزایی که دوستان گفتن ربطی نداره ، به بایوس هم بیخودی دست نزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپست وایرلس نوت بوک های دل ، اکثرا دل هست یا اینتل ، که این مشکل ها روی چیپست دل هستش متاسفانه.
من خیلی تحقیق کردم ولی نتونستم راه بندازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این راهی که میگم چراغ روشن میشه
1.درایور کارت وایرلس رو از uninstall ویندوز پاک کنید سیستم رو ریست کنید
2. سیستم که بالا اومد پیغامی مبنی بر اینکه دیوایس جدید باید نصب بشه ظاهر میشه ، اگه به DEVICE MANAGER برید 3 تا آیکون علامت سوال Bluetooth میاد که اونا رو delete کنید و 1 یه آیکون دیگه میمونه که به صورت دستی آدرس درایور رو بدید تا نصب بشه ( حتما از این روش نصب کنید نه از اتوران)
سیستم رو رسیت کنید ، میبینید که چراغ روشن میشه
ولی
1. اگه دقت کرده باشید قبل اینکه کار اول یعنی پاک کردن درایور رو انجام داده باشید در کنترل پنل آیکون وایرلس موجوده ، ولی بعد اینکه به این روشی که گفتم نصب کنید این آیکون پاک میشه و نمیشه به تنظیمات وایرلس دسترسی داشت، اگر هم روش نصب کنید میشه مثل اول ، کارنمیکنه
من درایور جدیدش رو هم گرفتم ولی نشد
و جایی هم خوندم اگر تنظیمات اعداد رو از فارسی به انگلیسی ببرید درست میشه که دیدم بعشی ها جواب گرفتن ، ولی نمیدونم چه ربطی داره
جای دیگه که به دل ایمیل زده بودند هم خوندم که نوشته بود ویندوز عوض کردم درست شد و از این چیزا واسه بعضی ها هم درست نشد
در هر صورت این تئوری کار
واسه 1520 برادر من هم همين مشكل واسش پيش آمد
ويندوز هم عوض كرد درست نشد
آخرش برد گارانتي