کی باتری رو خریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی باتری رو خریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ramin1000 در تاریخ 06-07-17 انجام شده است
|
|
پست های اسپم = اخطاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تذکر را جدی بگیرید .در صورت تکرار اخطار میگیرید و در صورت تکرار مجدد بن میشید .
اگه می خوای بن کنی بن کن چرا ایراد الکی می گیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم " کی باتری رو خریدی" این اسپمه مگه شما می دونی که من چرا این سوال رو پرسیدم و از نیت من آگاهی داری
اگه این آقا جواب میداد من بهش می گفتم که برای چی پرسیدم
من اخطارم رو دادم تمام پست هایی که اسپم باشن حذف میشوند . این آخرین اخطار من بود .پست اسپم ببینم اخطار میدم بدون هیچ توضیحی این دو تا پست شما هم یکیش اخطار میگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks