باید توسط تعمیرکار چک بشه . عموما چیپ باید تعویض شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ravari2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید توسط تعمیرکار چک بشه . عموما چیپ باید تعویض شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ravari2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ravari2 (11-11-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرکز تعمیرات با انصاف و متخصص سراغ دارید تهران؟ متاسفانه از گذشته تجربه بسیار بدی با این صنف داشتم و همیشه بدترین خدمات را با هزینه های گزاف برام انجام دادند.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ravari2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IRANFSO
افق رو سرچ کنید کارشون خوبه
Ravari2 (12-11-19), Silent-boy-die (13-11-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید دوستان
من یک سیستم دارم روشن که میشه صفحه ای لود ویندوز میاد(ویندوز 7) بعد دوباره ریستارت میشه میخواستم بینم مشکل از چی هست؟
ویندوز عوض کردم!
رم هم چک کردم !
سلام یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Silent-boy-die برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چطوری یک تایپیک ایجاد کنم؟
|
|
بخش مورد نظر را انتخاب کنید بالای صفحه کلید ایجاد تاپیک هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Silent-boy-die برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks