کلا بار اول شارژ بیشتر طول میکشه . شارژ که شد قابل استفاده هست
ببخشید می خواستم ببینم که باتری لپ تاپ جدید را چگونه باید استفاده کرد؟
هر سایتی که می ری یک چیزی نوشته است.
گیج شدم ؛ کی درست میگه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره من چکار کنم.
|
|
یعنی اینکه برای شارژ اول باید 10 ساعت به برق باشد؟
باید شارژ اولیه را تمام کنیم و شارژش کنیم یا اینکه همان شارژ اولیه را به برق بزنیم؟
aryaiee (21-06-14)
دوست گرامی باتری های 4 سلولی 4 تا 6 ساعت.باتری های 6 سلولی 6 تا 8 ساعت.باتری های 9 سلولی 9 تا 11 ساعت به عنوان استارت اولیه باید شارژ بشوند.و اگر قبل از شارژ ابتدا باتری را کامل تموم کنید بهتر شارژ میشوند.و یک نکه دیگر در هنگام شارژ اولیه محل باتری رو گرم نکنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
بسیار ممنونم از راهنمایی هایتان.
ودیگر سوالم این هست که:
می شود هنگامیکه باتری داخل لپ تاپ است شارژر را نیز متصل کنیم و از لپ تاپ استفاده کنیم و یااینکه باید باتری را از لپ تاپ جدا کرده و شارژر را به لپ تاپ متصل کنیم و یا اینکه با استفاده از باتری لپ تاپ بدون اینکه شارژر را وصل کنیم از لپ تاپ استفاده کنیم؟؟؟
|
|
در زمان استفاده اصلا مشکلی نیست که باتری هم همزمان شارژ شود.بعد از شارژ اولیه اصلا مشکلی نیست میتوانید از باتری تنها هم استقاده کنید.اما این رو فراموش نکنید هرجا که برق در دسترس است حتما از برق استفاده کنید نه باتری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی توصیه میکنم این مقاله رو از شهرسختافزار مطالعه کنید:
معرفی ، طرز استفاده ، نگهداری بهینه و تعمیر انواع باتری های لپ تاپ
سپاس
چیزی به اسم شارژ اولیه نداریم و اصلا نیازی به مثلا ده ساعت ! زیر شارژ بودن نیست ! مدار شارژ باطری هم بلافاصله پس از فول شارژ شدن شارژ باطری رو قطع میکنه وگرنه حداقل اتفاق انفجار باطری هست !
DX400
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی به صورت کاملا علمی ثابت بفرماید اگر مدار سوییچ باتری رو مثلا سوییچ نکند حداقل اتفاق انفجار باتری خواهد بود؟
آخرین ویرایش توسط aryaiee در تاریخ 28-06-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks