ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
کاربر شهرسختافزار
ممنون عزیزم امیدوارم همیشه تندرست و سالم خصوصا آنلاین باشی و اگر ممکنه راههای دیگر تماس با شما را بدانم .
abady (11-02-15)
|
|
من همینجا هستم عموما . شما ایرادی بود تو تاپیک اعلام کنید . من و یا دیگر رفقا جواب میدیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کسی یک جور عبادت میکنه . عبادت ما هم اینطوریه .
کاربر شهرسختافزار
سلام برای آپدیت بایوس لب تاب دل 5110 پس از دانلود فایل و اجرای آن ارور می دهد؟
باطری باید حداقل 40 درصد شارژ داشته باشد . شارژر باید به لپتاپ متصل باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط صادق امینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام باطری ندارم چطوری اپدیت کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارور میده شارژ میده
بدون باتری نمیشه . حداقل باتری باید 50 درصد شارژ داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezafox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks