درش بیارید و دوباره جا بزنید . آنتنش هم ببینید اشتباه وصل نکرده باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درش بیارید و دوباره جا بزنید . آنتنش هم ببینید اشتباه وصل نکرده باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unlimited (27-04-15)
|
یعنی اینقدر حساسه که اگر دست بخورد ایراد پیدا می کند . پس چطوری با دست درش بیارم که ایراد پیدا نکنه . در ضمن ویندوز اینرا اعلام میکندwireless capability is turned off . در ضمن در تنظیمات بایوس کدام گزینه مربوط به تنظیمات وایرلسه من که هر چه نگاه میکنم چیزی نمی بینم که حتی به وایرلس بخوره راستی وایرلس همان کارتی است که روی آن WLAN نوشته شده. ممنون
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 27-04-15 انجام شده است
این اشتباه رو خیلی ها انجام میدن . روی فرش و موکت میشینند و شروع میکنند به باز کردن لپتاپ . بدن انسان پر از الکتریسته ساکن هست . باید از دستبند های esd یا با خالی کردن بار توسط دست زدن به یک فلز رنگ شده خالی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست همین را که فرمودید انجام دادم . من روی فرش نشستم و اینکار را کردم . حالا چکار کنم . یعنی کارت سوخته و باید تعویض بشه . اگر سوخته چرا ویندوز آنرا نصب شده شناخته
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 27-04-15 انجام شده است
شما کارت رو باز کنید و دوباره جا بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unlimited (27-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks