شما نمی تونی هارد رو جدا کنی و با سیستم دیگه اطلاعات رو برداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arash.Net برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمته دوستان عزیز
دوستم از لپ تاپش چند تا برنامه پاک کرده و بعد ریستارت لپ تاپ دیگه ویندوز بالا نمیاد و اطلاعاتش براش خیلی مهمه
Dell vostro 1520
1: از طریق ویندوز لایو نتونستم به کل هارد دسترسی داشته باشم
2: خواستم ویندوزشو آپگرید کنم که آپگرید ویندوز غیر فعال یا disable بود
اگه بخام ویندوز ویستا رو رو دوباره نصب کنم کل هارد فرمت میشه ! از سیستم ریستور هم نمیتونم استفاده کنم چون تمامی اطلاعات رو به حالت Default برمیگرده و باز اطلاعات پاک میشه (دوستم سیستمش کلا یک پارتیشن داره و همه اطلاعاتش روی همون پارتیشن هست )
حال میخوام روی یک فلش دیسک ویندوز نصب کنم که از طریق اون ویندوز بتونم به هارد دستیابی داشته باشم و بتونم از اطلاعات backup بگیرم
در یکی از تاپیک ها دیدم که دوستی نوشته بودن ( شما اول با برنامه bootit فلشتون رو باید به یک هارد اکسترنال تبدیل کنید ... ) این کار امکان پذیر هست ؟ به چه نحو و آیا کسی میتونه بگه چطوری باید این کارو بکنم
آیا راه دیگری برای run کردن این سیستم و برداشتن این اطلاعات هست ؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما نمی تونی هارد رو جدا کنی و با سیستم دیگه اطلاعات رو برداریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arash.Net برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arash.Net (05-03-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ممنون از پاسختون - pc معمولی نیست که بتونم هاردشو در بیارم - لپتاپه در آوردن هاردش یکم سخته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ویندوز های فلشی مفت نمیارزن
یه دیسک اوبونتو بگیر بدون اینکه تصب کنی اجازه میده بت که باهاش بیای بالا
قشنگ اطلاعاتتو در بیار
اگه مشکل داشتی ایمیل بزن
e.nersy@gmail.com
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks