برنامه ای که نصب میکنید اسمش چی هست ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
لپ تاپ های HP سری های i5 کنار وب کمشون این گزینه رو نوشتند( Face Recognition ) به نظر میاد برای تشخص چهره هست و گروه نرم افزارهای امنیتی ولی من چند بار این نرم افزار رو نصب کردم ولی باز مشکل استفاده از اون رو دارم انگار که نصب نشده و حتی توی Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features هم خبری از اون نیست از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم
ممنون
|
|
برنامه ای که نصب میکنید اسمش چی هست ؟
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
Face Recognition for HP ProtectToolsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه کسی با این نرم افزار کار نکرده
دلسردمون کردید
خب باید کسی لپ تاپ HP با این قابلیت رو داشته باشه و برای شما تست کنه ، همینطوری نمیشه نظری داد .
باز پیشنهاد میکنم این PDF رو ببینید ، ظاهرا این قابلیت باید توسط برنامه واسط فعال بشه :
http://h20331.www2.hp.com/hpsub/down..._Spotlight.pdf
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
[QUOTE=mahan1299;224120]با سلام
لپ تاپ های HP سری های i5 کنار وب کمشون این گزینه رو نوشتند( Face Recognition ) به نظر میاد برای تشخص چهره هست و گروه نرم افزارهای امنیتی ولی من چند بار این نرم افزار رو نصب کردم ولی باز مشکل استفاده از اون رو دارم انگار که نصب نشده و حتی توی Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features هم خبری از اون نیست از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم
ممنون.
با سلام
بعد از نصب درایورface recognition باید نرم افزارHP ProtectTools Security Manager نصب کنی وبعد بری داخلش چهرتو بهش معرفی کنی به یه مقدار دقت نیازهست بعد از این لپ تاب شما فقط باچهره شما باز میشه
آخرین ویرایش توسط Ali67 در تاریخ 29-05-11 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks