عذرخواهي مي كنم ازتون اصلاً من توجه به سايز مانتيتور نكردم باتوجه به اين شرايط دما كاملا عاديه -
يه نكته ميمونه فقط اگه توشرايط لود صداي فنتون زياد شد حتماً از زير به لپ تاپون نگاه كنيد ببيند فن درست كار مي كنه يا نه؟؟؟
نتيجه رو اعلام كنيد
عذرخواهي مي كنم ازتون اصلاً من توجه به سايز مانتيتور نكردم باتوجه به اين شرايط دما كاملا عاديه -
يه نكته ميمونه فقط اگه توشرايط لود صداي فنتون زياد شد حتماً از زير به لپ تاپون نگاه كنيد ببيند فن درست كار مي كنه يا نه؟؟؟
نتيجه رو اعلام كنيد
|
از جوابتون ممنونم.من اومدم باز ویندوز رو ریکاوری کردم دیدم لحظه اول که وین میزنم دما برمیگرده به زیر 40 درجه که فکر کنم خیلی خوبه . بعد که کم کم نرم افزار اضافه کردم و یه هفته ازش گذشت دما الان به زیر 50 رسیده که دیگه فکر نکنم موردی داشته باشه . اما متاسفانه به یه مشکل برخوردم که تاپیکش رو نمیدونم بزنم یا همین جا بگم ؟ اگه لازمه که تاپیک بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با وصل کردن شارژر به لبتابه که وقتی شارژر رو میزنم تاچش بعد یه 15 مین قاطی میکنه .
جریانش اینه که اینو اومدم دادم به یه آشنایی میگفت یکی از فامیلاش همین و داره و میخواد ازم بخره و خلاصه اومدیم و بهش فروختیم . بعد فردا پس آورد گفت این مشکل رو داره در حالیکه من مطمئنم قبلا این مورد رو نداشت !!!
شارژر یکی دیگه رو گرفتم که مال همین مدل بود و اتفاقا خودمم براش خریده بودم . دیدم مشکلی نداره !! نه تو وب نه تو بازی هیچی :| . حالا چرا تو اون 24 ساعت شارژر من اونطوری شده نمیدونم !! من خودم احتمال میدم شارژر رو عوض کرده باشه !! بعد خود شارژر رو هم نگاه کردم دیدم یه ذره با اون یکی که گفتم مال یکی دیگه رو گرفتم فرق داشت نه تو وات و ... ، تو نوشته هاش . ما من فونتش از اون یکی که امانتی گرفته بودم و 100% اورجینال بود درشتتر بود فونتش :|
آخرین ویرایش توسط Mr UNTD در تاریخ 05-01-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks