سلام دوستان عزیزم
یکی از دوستان روی لپتاپش وقتی میخواد آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی نصب کنه با این پیغام مواجه میشه
IMG_20170415_093202.jpg
راه حلش چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیزم
یکی از دوستان روی لپتاپش وقتی میخواد آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی نصب کنه با این پیغام مواجه میشه
IMG_20170415_093202.jpg
راه حلش چیه ؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 15-04-17 انجام شده است علت: لینک خروجی ممنوع
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
خودش نوشته می خواد کلیدی در این بخش Software\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info رجیستری ویندوز رو تغییر بده نمی تونه.
با توجه به اینکه کلاً نصب کننده ها به روال عادی باید تحت Administrator اجرا بشن پس اگه تحت دسترسی Administrator هم چنین مشکلی هست احتمال اینکه اون بخش رجیستری مشکل پیدا کرده باشه هست.
یادمه قدیم همین آنتی ویروس ESET رو یه بار سر مشکلی 2 - 3 بار حذف و دوباره نصب کردم که موجب همین اخطار و عدم دسترسیش به رجیستری شد که وقتی خودم هم رفتم دستی اون کلید رجیستری رو حذف کنم Registery Editor ویندوز هم اخطار میداد و نمیشد حذفش کرد که آنتی ویروس دوباره بسازدش.
شاید با یه سری نرم افزار های بهینه ساز سیستم که یه ابزار Registry Repair دارن بشه درستش کرد اما من که تا حالا موفق به تعمیر بخش خراب شده رجیستری نشدم و صورت مسئله رو حذف کردم و ویندوز جدید ریختم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (15-04-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس درکل مشکل از ویندوزه ؟
یعنی ویندوز جدید بریزه مشکل حل میشه ؟
کاربر شهرسختافزار
بله مطمئن باشید مشکل از سخت افزارش نیست و لینک مشخصاتش هم در بالا نیاز نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (15-04-17)
با این نرم افزار یکبار کاملا ESET را حذف کنید . بعد با CCLEANER هم فایل اضافی و رجیستری را اصلاح کنید . سیستم را ریست کنید و بعد نرم افزار را نصب کنید
HTML Code:https://soft98.ir/software/13960-eset-uninstaller.html
AMINREZA (15-04-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون آقا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط محبت میکنین درمورد اون قسمتی که بولد کردم بیشتر توضیح بدین ؟
درواقع روش کار به چه صورته ؟
|
|
کار با نرم افزار ساده است . یک قسمت برای حذف فایلهای اضافه است و قسمت دیگر هم تصحیح رجیستریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (15-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks