بایوسش رو اپدیت کن . احتمالا مشکل حل میشه . بوت ویندوز هم نیاز به Reapir شدن داره
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان لبتاپ من hp8770w میباشد یک هارد ssd msata و یک هارد 1 ترا معمولی من او دو را تبدیل به GPT کردم و تو بایوس گزینه UEFI را انتخاب کردم و یندوز را بدون هیچ مشکلی نصب شد ولی هنگام بالا اومدن مستقیم بالا نمیاد و یک صفحه سیاه با نوشته ها میاد دوباره یک صفحه دیگه عکسهای زیر میباشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این گزینه را در بایوس انخاب کردم
و باید هنگام روش زدن F9 را بزنی و مراحل زیر رابری تا ویندوز بالا بیاد و مستقیم بالا نمیاد.
|
|
karbon (17-08-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام آپدیت کردم متاسفانه همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن چطور بوت را reapir کنم ؟
کاربر شهرسختافزار
lشما یعنی میفرمایید اگر reapir کنم مشکل حل میشه من اصلا با ویندوز مشکلی ندارم فقط در هنگام بالا اومدن نمیاره بالا عرض کردم قضیه چیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boot repair کنید . نه تعمیر خود ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه برام نرم افزارش را قرار بدی اگه برات زحمت نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی لینکی که دادم روشهای این کار را توضیح داده است .یک روش دیگه هم توی لینک زیر
How to Solve UEFI Boot Problems in Windows 8, 8.1, 10
mohammad- (17-08-16)
چه ویندوزی نصب کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karbon (19-08-16)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز ده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks