سلام با توجه به تکرار مشکل . احتمالا باید بایوس باید با پروگرامر فلش شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام با توجه به تکرار مشکل . احتمالا باید بایوس باید با پروگرامر فلش شود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajad564 (03-08-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر از طریف فلش و فایل بایوس از طریق دانلود از سایت ایسوس و... اقدام کنم ممکنه لب تاپ آسیب ببینه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش کمه . مگر اینکه بایوس اشتباه را انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جساتا میشه بگید در حالت بلک اسکرین امکان نصب بایوس به صورت دستی وجود داره یا خیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه اگر لینکی چیزی از آموزشش داشته باشید ممنون میشم چون بنده بعضی جاها به فارسی مطالعه کردم ولی هربار کمی متفاوت بودش
مدل لب تاپ : asus k55vd
rezash85 (13-08-19)
خیر بعیده . باید با دستگاه پروگرام بشه . متاسفانه خیلی سخته اینطوری بخواهم نظری بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط میشه بگید به تقریب در حال حاضر هزینه پروگرام کردن بایوس چقدر هستش؟
حس میکنم مبلغی که دفعه قبل پرداخت کردم غیر واقعی بودش
|
|
متاسفانه نمیتونم مبلغی بگم . هر تعمیرکار حق داره دستمزد خودش را بگیرد. باید توافق کنید مبلغ دریافتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajad564 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajad564 (12-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks